Hej Medlem!

Jag heter Enayatullah Adel, (Enayat) och många av er känner mig sedan tidigare eftersom jag varit aktiv i Stockholms lokalkommitté i flera år. I höst ersätter jag Filippa Almlund, som föreningshandläggare, eftersom hon är tjänstledig.

Varje höst arrangerar Radiohjälpen den stora Världens Barn-insamlingen i hela Sverige och i år firar Världens Barn 20 år och det kommer firas stort. Vi är 14 organisationer som samlar in pengar. Årets stora insamlingsdagar är den 30 september och den 7 oktober. Då är vi ute och uppmärksammar barnens situation och samlar in pengar, eller hur? Själv tycker jag att det ska bli roligt och värdefullt att arbeta med denna insamling. Vill du engagera dig? Kontakta din närmaste lokalkommitté eller på https://sak.se lokalkommittéer.

SAK deltar i Världens Barnkampanjen som vi gjort under alla andra år.

Här kommer lite info om Världens barn 2017. Material kan direktbeställas på https://start.varldensbarn.se/material-logotyp-annonser Kontaktuppgifter till regionsamordnare hittar ni här https://start.varldensbarn.se/regionsamordnare-a/ . Om hur du kan delta och samla in pengar till världens barn hittar du här https://start.varldensbarn.se/skramla/

Har du frågor är det bara att skriva till mig på enayatullah.adel@sak.se

Ser fram emot att höra från dig!

Hälsningar

Enayat Adel

SAKs föreningshandläggare